Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Ja, Indiërs die naar Bali reizen hebben een visum nodig. Dit visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven van Bali worden verkregen.

Visumvrijstelling voor kort verblijf

Indiërs die maximaal 30 dagen in Bali willen verblijven voor toeristische doeleinden kunnen gebruikmaken van een visumvrijstelling. Deze visumvrijstelling is niet verlengbaar en geldt alleen voor toeristische doeleinden.

Is een visum vereist voor Indonesië?Visumvereisten voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist voor een verblijf in Indonesië van maximaal 30 dagen. Dit visum kan worden verkregen bij aankomst op de luchthaven tegen betaling van een bepaald bedrag.

Verlenging van het visum

Als je langer dan 30 dagen in Indonesië wilt verblijven, moet je het visum verlengen. Dit kan worden gedaan bij lokale immigratiekantoren in Indonesië. Het is belangrijk om op tijd te informeren en de benodigde documenten mee te nemen voor een soepele verlenging van je verblijf.

Wat kost Visa on arrival Indonesië

Is een visum vereist voor Bali in 2024?Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum vereist voor Nederlandse reizigers die naar Bali willen reizen. Het visum kan online worden aangevraagd voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Visumvrijstelling voor kort verblijf

Nederlandse reizigers die maximaal 30 dagen in Bali willen verblijven, kunnen gebruikmaken van de visumvrijstelling. Hiermee hoeven zij geen visum aan te vragen voor hun vakantie op het eiland.Meer info: visum voor bali

Hoeveel kost het om een Visa on arrival voor Indonesië aan te vragen?Kosten van een Visa on arrival voor Indonesië

Het kost €35 om een Visa on arrival voor Indonesië aan te vragen bij aankomst op een luchthaven in het land.

Extra kosten voor een Visa on arrival

Naast de standaard kosten van €35 kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, zoals servicekosten of belastingen. Het is verstandig om hier van tevoren rekening mee te houden bij het plannen van je reis naar Indonesië.

Hoeveel kost het om een Visa on arrival voor Indonesië aan te vragen