Vibrator

De vibrator

Vibrators zijn er in heel veel verschillende vormen, formaten en kleuren. Ze kunnen een eivorm hebben, ze kunnen op een penis lijken, ze kunnen een cilinder vorm hebben maar ze kunnen ook een vingervorm hebben. Genoeg keuze is er dus, soms zelfs teveel keuze. Veel sextoy liefhebbers bezitten dan ook meerdere diverse vibrators. De vibrator is voor zowel vaginaal als anaal gebruik geschikt en kan door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden.


De mini vibrator

De mini vibrator is voor veel mensen misschien wel dé beste to-go sextoy. Deze kleine compacte vibrator is zo gemaakt zodat jij hem overal mee naar toe kan nemen zonder dat iemand het doorheeft. De gemiddelde mini vibrator is niet groter dan 12 cm en is dus ideaal om mee te nemen op reis. De mini vibrator werkt in principe als een normale vibrator en heeft ook meerdere standen waarop je hem kan gebruiken. In tegenstelling tot een normale vibrator moet je met de mini vibrator soms wel iets meer spelen om al jouw intieme plekjes te bereiken omdat deze natuurlijk kleiner is dan een normale vibrator.

 

Kortom, de mini vibrator is de perfecte oplossing voor mensen die vaak onderweg zijn. Er is ook nog talloze keuze omdat ze er zijn in heel veel verschillende vormen, kleuren, formaten met allemaal andere standjes. Ook voor vrouwen die helemaal niet willen opvallen en geen risico willen nemen dat iemand hen met een vibrator ziet is er een oplossing. Je hebt namelijk ook hele onopvallende vibrators zoals bijvoorbeeld de lipstick vibrator. Dit undercover speeltje heeft ziet eruit als een doodnormale lipstick maar is eigenlijk gewoon een vibrator!


Vibrators met afstandsbediening

Er zijn tegenwoordig ook heel veel vibrators met een draadloze afstandsbediening. Je kan de stand en snelheid van je vibrator aanpassen zonder de vibrator zelf aan te raken. Dit is vooral heel voordelig voor de liefhebbers die het spannend vinden om hun mini vibrator in het openbaar te gebruiken. Veel koppels vinden het ook heel leuk dat de vrouw de mini vibrator in haar vagina zet en dat de man vervolgens met de afstandsbediening speelt. Dit wordt zowel in de slaapkamer als in het openbaar gedaan!